Светска премиера на „Царството на волшебникот од Оз“ и во Милениум

На денот на светската премиера на филмот – денеска (четврток, 07 март, 2013) во 20:00 часот, „Царството на волшебникот од Оз“ во 3Д, во режија на Sam Raimi.

Атрактивната актерска екипа ја сочинуваат James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams, Rachel Weisz…

Фантастично, авантуристичко, филмско оживотвурување на легендарната приказна за Волшебникот од ОЗ.

You May Also Like