Забава за фестивал на снегот во Сектор 909

Денеска (07 март, четврток) во клубот Сектор 909 ќе се одржи промотивна забава за новиот бугарски фестивал на снег, Horizon Festival. На забавата ќе настапат скопските диџеи DJ Strajk и DJ Chvare.

За првпат оваа година во Банско во соседна Бугарија ќе се одржи Horizon, голем музички фестивал на снег. Фестивалот започнува на 23ти Март, ќе трае до 29ти Март и ќе опфати голем број на диџеи и бендови од Dubstep до 80s House, Techno, Garage & Dance и Hip Hop. Фестивалот нуди уникатна забава на врвовите на планината. Секој ден од пладне до вечер ќе настапуваат диџеи на планински рејвови во баровите на патеките.

Фестивалот е предводен од пронаоѓачот и директор на хрватските фестивали Outlook и Dimensions, Jack Robinson. Фестивалот ќе понуди диџеј сетови на преку 50 диџеи меѓу кои Crazy P, Jackmaster, Kink, Alex Arnout, Phaeleh, Loefah, Dj Cheeba и многу други.

You May Also Like