Репертоар на НУ Народен театар Битола од 14-19 ноември 2011

Ви ја претставуваме програмата на НУ Народен театар Битола, која е на репертоарот за следната недела:

Понеделник 14.11.2011 година,  во 20:00 часот
„ЈУ Кабаре“ со актерски ансамбл
режија:Благој Мицевски
роденденска претстава по повод 67 -от роденден на театарот

среда  16.11.2011 година,  во 11:00 часот
„Обична приказна“  од Марина Ладо
режија: Љупчо Ѓоргиевски

четрврток 17.11.2011 година, во 19:30 часот
„Обична приказна“  од Марина Ладо
режија: Љупчо Ѓоргиевски

петок  18.11.2011 година,  во 19:30 часот
„Минхаузен“ од Григориј Горин
режија. Александар Исаков

сабота 19.11.2011 година,  во 19:30 часот
„Минхаузен“од Григориј Горин
режија. Александар Исаков

You May Also Like