Репертоар на Кино Милениум (4-10 јануари)

На репертоарот на киното Милениум од денеска (петок, 4 јануари 2012) до 10 јануари се следниве наслови:

ПЕТОК – (04.01):
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
17:30 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
20:00 – „ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д
22:30 – “Паранормална Активност 4”

САБОТА – (05.01):
11:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
13:00 –  „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
17:30 – „ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д
20:00 – „ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д
22:30 – “Паранормална Активност 4”

НЕДЕЛА – ПОНЕДЕЛНИК (06.01 и 07.01) – неработни денови

ВТОРНИК – ЧЕТВРТОК (08 – 10.01):
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
17:30 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
20:00 – „ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д
22:30 – “Паранормална Активност 4”

You May Also Like