Репертоар на кино Милениум

Од денеска (четврток, 27 февруари) на репертоарот на киното Милениум, премиерно се прикажува филмот „Единствен преживеан“, како и следните филмови:

Montevideo(Foto)

 

Оваа седмица (7 февруари- 5 март) на репертоарот на Милениум се следните филмови:

ЧЕТВРТОК(27.02):
13:00 -Академија за вампири (VampireAcademy)
15:00 – Зимска Приказна (Winter’sTale)
17:30 -Чувари на наследството (TheMonumentsMen)
20:00- Монтевидео, се гледаме! (Montevideo, vidimose!)
22:30 – Единственпреживеан (Lone Survivor)- Премиера

ПЕТОК(28.02):
13:00 – Академија за вампири (VampireAcademy)
15:00 – Зимска Приказна (Winter’sTale)
17:30 -Чувари на наследството (TheMonumentsMen)
20:00–Трето Полувреме – Хуманитарна проекција(влез 100 денари)
22:30 – Монтевидео, се гледаме! (Montevideo, vidimose!)

САБОТА – НЕДЕЛА(01.03 – 02.03):
11:00 – Снежното кралство 3Д (TheFrozen 3D)
13:00 -ЛЕГО 3Д (The Lego Movie 3D)
15:00 – Зимска Приказна (Winter’sTale)
17:30 -Чувари на наследството (TheMonumentsMen)
20:00- Монтевидео, се гледаме! (Montevideo, vidimose!)
22:30 – Единственпреживеан (Lone Survivor)- Премиера

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(03.03 – 05.03):
13:00 – Академија за вампири (VampireAcademy)
15:00 – Зимска Приказна (Winter’sTale)
17:30 -Чувари на наследството (TheMonumentsMen)
20:00- Монтевидео, се гледаме! (Montevideo, vidimose!)
22:30 – Единственпреживеан (Lone Survivor)

You May Also Like