Редовна седница на Советот за култура

Утре, (среда, 28 декември 2011 година) во просториите на Министерството за култура (Објект Нова Македонија – 3 кат) ќе биде одржана редовна седница на Советот за култура, советодавно тело на Министерот за култура.

На седницата министерот за култура Елизабета Канческа –Милевска ќе ги информира членовите на Советот за реализацијата на Годишната програма за остварување на националниот интерес во културата во 2011 година.

You May Also Like