Предновогодишна и новогодишна програма во Битола

Оваа година, исто како и минатата Домот на културата – Битола во соработка со општина Битола ни приредуваат богата културна програма со следниве настани:

 

29.12.2011 (четврток)
12:00 – 12:30 – Си-до
12:30 – 13:30 – Детска театарска претстава „Зима“(Детски театар „Бабец“)
13:30 – 14:00 – 3Г (рок група)
14:00 – 14:30 – Стиховно војување (хип-хоп и ска група)
18:00 – 18:30 – Тра-ла-ла
18:30 – 19:30 – Детска театарска претстава „Дедо Мраз и Дедо Мразица“
-(Драмско студио „Солза и смеа“)

 

30.12.2011 (петок)
12:00 – 12:30 – Тра-ла-ла
12:30 – 13:00 – Детска театарска претстава„Дедо Мраз и Дедо Мразица“
-(Драмско студио „Солза и смеа“)
13:30 – 14:00 – Рок Банда (група)
14:00 – 14:30 – Сити Бенд (група)
18:00 – 18:30 – Си-до
18:30 – 19:30 – Детска театарска претстава„Зима“(Детски театар „Бабец“)

31.12.2011 (сабота)
11:00 – 11:30 – Си-до
11:30 – 12:30 – Детска театарска претстава„Зима“ (Детски театар „Бабец“)
12:30 – 13:00 – Тра-ла-ла
13:00 – 14:00 – Детска театарска претстава „Дедо Мраз и Дедо Мразица“
-(Драмско студио „Солза и смеа“)

 

Пред новогодишната програма исто така ќе биди збогатена со дневни настани што ќе се случуваат на Широк Сокак, а ќе бидат потпомогнати од естрадниот магазин „Бекстејџ“ – Сител, додека пак распоредот за новогодишната ноќ ќе биди следниот:

 

21.00-21.15      –    Х Бенд

21.20-21.40      –    Памперс
21.45-22.00      –    Нико
22.05-22.20      –    Виктор Апостоловски
22.25-22.45      –    Боеми, Сефедин Бајрамов
22.50- 23.15     –    Боеми, Кристина Арнаудова
23.20-23.40      –    Боеми, Драган Мијалковски
23.45-00.20      –    Боеми, Маја Оџаклиевска
24.00                –    Огномет
00.25- 00.35     –    Б-клан & Марија
00.40-00.50      –    Петар Најдовски – Миник
00.55.-01.55      –    Деспина

 

Александар Ивановски

 

 

 

You May Also Like