Промоцијата на првите дела од проектот „Македонски искушенија“ во Порта Македонија

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска  денес (среда, 15.5.2013 година) во 13 часот во „Порта Македонија“ ќе се обрати на промоцијата  на првите дела од проектот „Македонски искушенија“ кој предвидува печатење на 25 ексклузивни публикаци произлезени од документарните филмови посветени на значајни личности и настани од македонската историја, кои македонската јавност имаше можност да ги види на Македонската радио-телевизија во изминатиот период.

You May Also Like