Џон Клиз со објаснување за Американците што е фудбал

Брилијантниот англиски актер и комичар Џон Клиз им објаснува пластично на американците, што всушност е фудбалот, и разликата помеѓу она што тие го викаат фудбал и „сокерот“ како што го нарекуваат спортот кој во цел свет е познат едноставно како ФУДБАЛ.


You May Also Like