Промоција на „Забранета планета“ на Бернајс Пропаганда и во Битола

Вечерва (02 март, сабота), со почеток во 21:00 часот во салата за свадби на Домот на културата во Битола, концерт ќе одржат „Бернајс Пропаганда”.

Концертот е промоција на нивниот последен албум „Забранета планета“ а специјални гости им се  „Молокаи“ .

После овој концерт Bernays Propaganda заминуваат на 70 дневна европска турнеја организирана од бендот и нивната издавачка куќа Направи Заедно.

You May Also Like