Промоција на новиот спот на DAZ FLOW

Утревечер, (вторник, 21.02.2012 година), со почеток во 20:00 часот, во скопскиот клуб „Кензо Танге“ ќе се одржи промоција на новиот спот на хип-хоп артистот Даз Флоу (Mano Productions). Станува збор за видео запис подготвен за неговата последна песна „Кој?“.

Видеото е изработено од Сергеј Георгиев (режија и монтажа), Владимир Димоски (камера) и Игор Митровиќ (пост – продукција).

Продуцент на песната за која е снимен видео записот е Фил Мано (Mano Productions).

You May Also Like