Слики и резби од Петар Тодоровски во Крива Паланка

Во петок  (19 Април, 2013) во 12:30 часот во Центарот за култура во Крива Паланка свечено ќе биде отворена изложбата на слики и резби на познатиот уметник Петар Тодоровски.

 

Изложбата е дел од манифестацијата „Крива Паланка – град на културата за 2013“

You May Also Like