„Вишновата градина“ на сцената на Битолскиот театар

Денес и утре (понеделник и вторник, 20-21.02.2012 година) љубителите на театарската уметност во Битола ќе можат да ја проследат претставата „Вишновата градина“ од Антон Павлович Чехов, во режија на Ѕвездана Ангеловска.

20.02.201 година  (понеделник)  со почeток во 19:30 часот
„Вишновата градина“ А.П.Чехов
режија: Ѕвездана Ангеловска

21.02.2012 година  (вторник)  со почеток во 18:00 часот
„Вишновата градина“ А.П.Чехов
режија:  Ѕвездана Ангеловска

You May Also Like