Промоција на новиот албум на Кристина Арнаудова во Битола

Денеска (петок, 22 август) во 22:00 часот на Широк Сокак во Битола ќе биде промовиран новиот албум на Кристина Арнаудова.

plakat-Kristina-Arnaudova_bitfest

 

Промоцијата на новиот албум на Кристина Арнаудова е во рамкте на Бит фест, а гости ќе бидат EYE CUE.

You May Also Like