Концерт на Владо Јаневски во XL Summer Club

Денеска (петок, 22 август) Владо Јаневски ќе одржи концерт во XL Summer Club.

Vlado Janevski XL Summer Club

 

Организаторите најавуваат: „Чаирскиот романтичар, човекот кој во својата кариера отпеа безброј евергрини кои публиката и денес ги пее во еден глас, ја подготвува најромантичната вечер за ова лето.

Почетокот на концертот е закажан на полноќ, додека картите можат да се најдат во претпродажба во Југотон Рекордс(ГТЦ), Камарад(Рамстор), Цвеќара Розе (Веро 2) и сите продажни места на МКТикетс.

You May Also Like