Промоција на книги од Цвета Спасикова во Охрид

Утре (четврток, 30 август, 2012 година) во 12:00 часот во изложбениот салон на Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе бидат промовирани две книги од Цвета Спасикова.

Станува збор за делата „Бисерен Ѕвон“ и „Македониум“. Промотор на книгите е Роза Костеска.

You May Also Like