Промоција на албум на Дуо Скупи

Денеска (30 мај, четврток)  во ресторанот Пелистер (поранешен Дал Мет Фу), со почеток во 12:00 часот ќе биде промовиран новиот албум на Duo Skupi со наслов „ Mak sounds “.


На албумот се сместени девет нови композиции. Темата на новиот албум на Duo Skupi e староградската македонска музика, преработена во нов звук наменет за виолина и флејта.

You May Also Like