Репризни прикажувања на „Трето полувреме“ во Охрид

Центарот за култура “Григор Прличев”-Охрид поради зголеминиот интерес на публиката повторно ќе го прикажува филмот „Трето полувреме“.

Кино проекции во деновите 3-ти, 4-ти, 7-ми, 10-ти, 11-ти, 12-ти јуни 2013 година.
Почетокот на проекциите е 20:00 часот.

You May Also Like