Прилепскиот театар ја подготвува „Халифот Штрк“

На 21 април 2013 година Народниот театар „Војдан Чернодрински“ од Прилеп премиерно ќе ја изведе куклената претстава „Халифот Штрк“.

Претставата е во режија на Дарко Ковачовски

You May Also Like