Прес по повод „Денови на културата на Украина во Македонија“

Заменик-министерот за култура Драган Недељковиќ утре (четврток, 10 ноември 2011 година) со почеток во 10:30 часот во просториите на Министерството за култура (објект Нова Македонија, 3-ти кат), заедно со амбасадорот на Украина во Република Македонија, Јурии Хончарук ќе одржи прес-конфренција по повод манифестацијата „Денови на културата на Украина во Република Македонија“.


You May Also Like