Предновогодишно дружење во Битолската зоолошка

Предновогодишна забава во Зоолошката градина во Битола, закажана за утре (недела, 30 декември). Можност за се заокружи 2012-та година со заедничко дружење и желби за остварување на сонот за современа зоолошка градина во Битола.


Програма на настанот:

11:00 – 12:00 Дружење и бесплатно фотографирање со Дедо Мраз

12:00 – 12:30 Забава со кловнот ЗАГИ за сите мали и големи деца

12:30 – 13:00 Награден квиз „Кој знае добива“

Пицерија Буре ќе ги наградат своите посетителите со една гратис панцерота, доколку донесат две влезници од битолската зоолошка.

You May Also Like