(ВИДЕО) Зоо Скопје и неговите жители

Погледнете го ова прекрасно видео изработено од страната на Роберт Златанов, нашинец од Словенија. Тој, при неговиот неодамнешен престој во Скопје направил одлични снимки од кои подоцна го креирал ова видео клипче. Навистина импресивно. Уживајте во глетката и секако бидете редовни посетители на Зоолошката градина во Скопје. 😉

 

Видеото е снимено во текот на месец август 2012 година, со Panasonic SD707.

You May Also Like