Репертоар на кино Милениум (22-29 мај)

Од денеска (четврток, 22 мај) во киното Милениум е македонската премиера на филмот „Икс мен: денови на идното минато 3Д“.

Godzilla(Foto)

 

Освен премиерата на Икс Мен во 20:00 часот во останатите термини се прикажуваат следниве филмови:

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(22.05 – 23.05):
13:00 – Need for speed 3D
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Атомски од десно (Atomskizdesna)
20:00-Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)- Премиера
22:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)

САБОТА – НЕДЕЛА(24.05 – 25.05):
11:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Атомски од десно (Atomskizdesna)
20:00-Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(26.05 – 28.05):
13:00 – Need for speed 3D
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Атомски од десно (Atomskizdesna)
20:00-Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)

You May Also Like