Охридската „Малограѓанска свадба“ гостува во Битола

Денеска (петок, 26 април 2013) во Центарот за култура во Битола гостува Охридскиот народен театар со претставата „Малограѓанска свадба“.

Режисер на претставата е Дејан Пројковски.

You May Also Like