Годишен концерт КУЗ Фолклористи во Крива Паланка

Вечерва (петок, 26 април) во Националната установа Центар за култура Крива Паланка, со почеток во 19:00 часот ќе се одржи годишниот концерт на КУЗ Фолклористи од Крива Паланка.

Гости на концертот за БЗК Препород, од Босна и Херцеговина.

You May Also Like