Мини-саем на книгата во Битола

Денеска (четврток, 10 јули) од 08:00-22:00 часот на Плоштадот Магнолија во Битола ќе биде отворен мини – саем на книгата.

stack-of-books

Во 11:00 часот во НУУБ Св. Климент Охридски ќе биде отворена изложба на дробен печат.

You May Also Like