Отворање на американско катче во НУБ

Денеска (четврток, 24 јануари 2013) во 14:00 часот во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ ќе бидат промовирани  новите простории на  Американското катче.

Пред присутните ќе се обратат министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска и амбасадорот на Соединетите американски држави во Република Македонија, Пол Волерс.

You May Also Like