Нова линија на ЈСП

Градот Скопје денеска (24 јануари, четврток) во 11:00 часот во центарот на Долно Лисиче ( на почетната станица на  автобуската линија со број 31) ќе ја промовира новата пробна автобуска линија со број 33, што по барање на граѓаните ја воведува  Јавното сообраќајно претпријатие -Скопје.

На промоцијата на новата автобуска линија со број 33, ќе присуствуваат и градоначалникот на Град Скопје,  Коце Трајановски и градоначалникот на општина Аеродром, Ивица Коневски.

You May Also Like