Глобална подводна акција за чистење на водите во светот

Спелеонуркачкиот клуб „Врело“ и „GUWAA” (Global under water awareness association), денеска (четврток,13 септември,2012 година ) со почеток во 11:00 часот, во „Кафе ди Рома” на Улица Македонија организираат прес-конференција по повод Првата глобална подводна акција за чистење на водите во светот.

На прес-конференцијата ќе се обратат членови на „Врело“, претседателот на спелеонуркачкиот клуб, Киро Ангелески, заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Стево Темелковски, како и претставници на нуркачиот клуб „Амфора” од Охрид.

You May Also Like