“Ноќите во бел сатен” на сцената на Велешкиот театар

Утре вечер (четврток, 20 декември 2012 година) со почеток во 19:30 часот, на сцената на Велешкиот театар ќе може да ја проследите комедијата “Ноќите во бел сатен”.


Автор: Братислав Димитров
Режија: Ненад Витанов
Играат: Зоран Љутков, Јордан Витанов, Васил Зафирчев и Маја Љутков

Билети во продажба на билетарата на Театарот секој работен ден од 10-14 часот и од 18 часот до почеток на претставата.

 

 

You May Also Like