Изведба на Skyfall од Адел на доделувањето на Оскарите (видео)

Адел, во форма како и секогаш. Спремна да воодушеви со настап во живо. Вчера вечер, недела (24.02.2013) во поранешниот Kodak theatre ( од оваа година Dolby theatre) едноставно, владееше со сцената и ги освои срцата на бројните обожаватели низ цел свет. Уживајте во Адел.

You May Also Like