Новогодишна претстава за деца во Драмски

Денеска (петок, 28 декември, 2012) во 19:00 на сцената на Драмскиот театар од Скопје ќе биде изведена новогодишната претстава за деца „Дедо Мраз во земјата на пингвините“.

Автор и режисер на претставата е Викторија Анѓушева, а во неа играат: Душица Стојановска, Иван Манасковски, Викторија Анѓушева, Сашо Мицевски, Михајло Настовски.

You May Also Like