Новогодишен концерт со оперски арии во Центарот за култура – Охрид

Вечерва, (вторник, 27.12.2011 година) со почеток во 20:00 часот  во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе се одржи „Новогодишен концерт со популарни оперски арии“.

Концертот е во организација на Н.У. Охридско лето Охрид, а ќе настапат студенти од Факултетот за музичка уметност од Скопје.

Влезот е слободен.

Александар Ивановски

You May Also Like