Нови урнебесни комедии во Синеплекс

Новите неделни филмови на комичен начин говорат за генерацискиот јазол и за семејните проблеми со кои овие семејства се соочуваат. Станува збор за филмот „Хаос во куќата – Старците доаѓаат“ и за „Ќерката на најдобриот пријател“ кои ќе започнат со прикажување од 10  јануари 2013 година.

Комедијата „Хаос во куќата-Старците доаѓаат“ е приказна за бабата и дедото кои ги чуваат своите внуци и со нивните воспитни методи од „старата школа“ предизвикуваат хаос. Покрај идејата со своите внуци да воспостават однос според принципи на 21 век, набрзо се враќаат на старомодниот начин на воспитување, сфаќајќи дека генерацискиот јазол е преголем.

На репертоарот се најде и филмот „Ќерката на најдобриот пријател“. Семејствата Волинг и Остроф наликуваат на останатите семејства од предградието. Тие делат се – викенд вечери, хобија, заедно одат на излети, слават празници. Се изгледа идеално се додека ќерката бунтовничка, Нина Остроф, наместо да се заинтересира за успешниот син на семејството Волинг, нејзиното внимание го привлекува најдобриот пријател на нејзините родители, Дејвид.

 

Репертоар:

Пет легенди 3D
работни денови: 11:30, 15:40
викенд: 11:30, 15:40

Трето полувреме
работни денови: 18:20, 20:30, 22:40
викенд: 18:20, 20:30, 22:40

Атлас на облаците
работни денови: 21:30
викенд: 21:30

Хотел Трансилванија 3D
работни денови: 11:00, 12:30, 14:50, 16:40
викенд: 11:00, 12:30, 14:50, 16:40

Хотел Трансилванија 2D
работни денови: 13:10
викенд: 13:10

Скајфол
работни денови: 17:20, 20:10, 22:50
викенд: 17:20, 20:10, 22:50

Титаник 3D
работни денови: 13:50
викенд: 13:50

Силент Хил: Откровение 3D
работни денови: 23:00
викенд: 23:00

Сага на самракот: Зазорување 2
работни денови: 19:20
викенд: 19:20

Храбрата Мерида 3D
работни денови: 11:40, 13:30
викенд: 11:40, 13:30

Паранормална активност 4
работни денови: 16:40
викенд: 16:40

Татин син
работни денови: 15:10
викенд: 15:10

Животот на Пи 3D
работни денови: 11:40, 14:10,
викенд: 11:40, 14:10, 16:40, 19:

96 часа: Истанбул
работни денови: 22:20
викенд: 22:20

Растури ги Ралф 3D
работни денови: 12:10, 14:30
викенд: 12:10, 14:30

Зачин за брак
работни денови: 18:30
викенд: 18:30

Ѕвонче и тајната на крилјата 3D
работни денови: 12:00, 13:50, 15:30, 17:40
викенд: 12:00, 13:50, 15:30, 17:40

Џек Ричер
работни денови: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30
викенд: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

Тексашки масакр со моторна пила 3D
работни денови: 19:10, 21:00, 22:50
викенд: 19:10, 21:00, 22:50

Хаос во куќата – Старците доаѓаат
работни денови: 12:20, 14:20, 16:20, 17:40,
викенд: 12:20, 14:20, 16:20, 17:40, 19:50, 22

Ќерката на најдобриот пријател
работни денови: 17:30, 18:30, 20:30
викенд: 17:30, 18:30, 20:30

You May Also Like