Нови дела од едицијата „Ѕвезди на светската книжевност“

Промоција на нови дела од едицијата „Ѕвезди на светската книжевност“ денес во Порта Македонија …

porta Makedonija

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска денес (среда, 25 јуни 2014 година) во 12:30 часот во објектот „Порта Македонија“ ќе се обрати на промоцијата на нови книги од едицијата „Ѕвезди на светската книжевност“ која предвидува објавување на 560 дела од светската книжевна ризница.

You May Also Like