„На работ на иднината“ премиерно во Милениум

Oд денеска (четврток, 29 мај), на една недела пред американската премиера, во кино Милениум да го најавиме новиот филм на режисерот Doug Liman, „На работ на иднината“ 3Д (Edge of Tomorrow 3D).

EdgeOfTomorrow(Foto)

Изборот на главните улоги во „На работна иднината“ е фантастичен – Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong…, а Doug Liman со оваа продукција ќе се обиде да го повтори успехот на одличниот серијал за агентот Џејсон Борн, The Bourne (Identity, Supremacy, Ultimatum) каде се потпишува како режисер и извршен продуцент.

На репертоарот на Милениум сеуште се наоѓа и „Икс-Мен“, кој неприкосновено владее со кино-благајните веќе втора недела по ред, а тука се и „Спајдер Мен“, „Годзила“, „Атомски од десно“, анимираните „Пибоди и Шерман“ и „Рио 2“.

You May Also Like