Репертоар на кино Милениум (29 мај – 4 јуни)

Од денеска на репертоарот на киното Милениум премиерно се прикажува филмот „На работ на иднината“ (Edge of tomorrow), а во останатите термини следниве филмови:

Spider-man2(Foto)

На репертоарот сеуште се наоѓа и „Икс-Мен“, кој неприкосновено владее со кино-благајните веќе втора недела по ред, а тука се и „Спајдер Мен“, „Годзила“, „Атомски од десно“, анимираните „Пибоди и Шерман“ и „Рио 2“.

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК (29.05 – 30.05):
13:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
15:00 – Атомски од десно (Atomskizdesna)
17:30 – Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00 – Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 – На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D) – Премиера

САБОТА – НЕДЕЛА (31.05 – 01.06):
11:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 – Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00 – Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 – На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (02.06 – 04.06):
13:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
15:00 – Атомски од десно (Atomskizdesna)
17:30 – Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00 – Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
22:30 – На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

You May Also Like