Миро Масин изложува во Битола

Во Културниот центар „Магаза“ во Битола, со почеток во 14:00 часот, а во „Де Ниро“ во 16:00 часот денеска ќе биде отворена изложбата на сликарот Мирослав Масин „Со челото на прст YOМiro“, организирана од ликовната колонија „Де Ниро“. Изложбата има и музички дел за кој е задолжена групата „Фолтин“.

You May Also Like