Виноскопски забави во летен камп „Кастро“

Започнувајќи од четврток 25 септември па до недела 28 септември во летниот камп „Кастро“ на Градската плажа „Камен Мост“ ќе се случуваат забави во чест на виното.

leten_kamp_kastro

 

Програмата на Виноскопските забави е започнува во четврток во 21:00 часот.

четврток 21:00- 02:00 Диџеј Чарли
петок 22:00- 02:00 Брејкдаун Бенд ( со Пеце Суперхикс)
сабота 22:00-02:00 СаксНСекс акустик сесија
недела 22:00- 01:00 80с најт
Влезот за сите вечери е бесплатен и ќе се точи вино по промотивни цени.

You May Also Like