Маратон во чест на Тоше Проески

Денеска (15 октомври, понеделник), во 20:00 часот на детската улица Тоше Проески во Ново Лисиче, ќе стигнат маратонците кои ќе трчаат од градскиот плоштад во чест на музичката легенда Тоше Проески.

На финишот на маратонот, кој го организира Меѓународната фондација Тоше Проески, маратонците ќе му доделат плакета на градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски.

You May Also Like