Концерт на Duo Nuovo на Бит фест

Денеска (четврток, 14 август) на програмата на Бит фест е концертот на Duo Nuovo.

koncert_duo_nuovo

Duo Nuovo го сочинуваат Марија Шамовска Буџаковска – пијано и Андријана Дукоска – виолончело. Концертот е закажан за 20:30 во концертната сала на Завод и музеј Битола.

andrijana_dukovska_flaer

 

marija_shamoska_flaer

You May Also Like