„Платеници 3“ и „Враќањето во Оз“ премиерно во Милениум

Од денеска (четврток, 14 август) во 20:00 часот, возбудливата холивудска акција „Платеници 3“, во која играат сите реални суперхерои на денешницата, публиката ќе има можност да ја проследи на големото платно во кино Милениум.

Expendables 3(Foto)

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas, под режисерската палка на Patrick Hughes, по трет пат ќе ги покажат своите воени и борбени вештини, секако зачинети со многу хумор и иронија.

Втор новитет недалава на програмата на кино Милениум е анимираниот „Враќањето во ОЗ“ 3Д (Legend of Oz: Doroty`s Return 3D). Одлично продолжение на приказната за чудесната земја ОЗ и добро познатите ликови од делото кое со децении анимира милиони млади луѓе низ целиот свет.

You May Also Like