Концерт на пијанистката Сила Илијасоџулари

Денеска (23 јули, среда) во 20:30 часот во Музејот на град Скопје концерт ќе одржи пијанистката Сила Илијасоџулари од Турција.

muzej-na-grad-skopje

Во Музејот на град Скопје концерт ќе одржи пијанистката Сила Илијасоџулари од Турција. Концертот е во рамките на Скопско лето, а во коорганизација со Турскиот културен центар „Јунус Емре“ од Скопје.

You May Also Like