Концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Куршумли ан

По објавувањето на последниот, 32 по ред, албум и по големиот јубилеен к0нцерт во Универзала Сала, Влатко Стефанoвски, еден од најголемите македонски музичари на сите времиња, ќе има работно лето.

stefanovski_tadic

Во рамките на прославата на 40 години на сцена, на 19 август, во инспиративниот простор на Куршумли Ан, со почеток во 21 часот, е закажан концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ. Секoгаш кога ќе ги вкрстат гитарите, овие двајца виртуози приредуваат концерт за паметење. Концертот е во организација на агенцијата Баги Кoмуникации.

Инаку, само некoлку дена порано на 16 август, во рамките на Бит Фест, Стефановски ќе одржи концерт во Античкиот локалитет Хераклеа.

You May Also Like