Изложба на олдтајмери „Ретро фрикс“

Утре (недела,  6 јули) во 10:00 часот на плоштадот Гоце Делчев, во рамките на Бит Фест, изложба на олдтајмери на ЗГ олдтамјер клуб „РЕТРО ФРИКС“ …

image description

Изложбата ќе се одржи на плоштадот Гоце Делчев во периодот од 10:00 до 15:00 часот, а ќе бидат изложени над 50 олдтајмери, меѓу кои и модели стари над 70 години. Во рамки на изложбата ќе бидат презентирани главно европски модели, но и неколку модели кои потекнуваат од Америка.

Учесници во изложбата се гости од цела Македонија, а најавено е учество и на гости од Грција.

Овогодинешната изложба на олдтајмери е трета по ред во рамките на БИТ ФЕСТ.

You May Also Like