Концерт на Влатко Лозаноски во Крушево

Денеска (19 август,вторник) на Градскиот плоштад во Крушево концерт ќе одржи Влатко Лозаноски – Лозано.

Lozano koncert_krusevo

Концертот на Лозано кој ќе настапи придружуван од својот бенд е во рамките на манифестацијата „Крушево – град на културата 2014“.

Паралелно со останатите културни настани, деновиве во Крушево се одржува и „Летната школа за гитара“, која ќе заврши со концерт на 23 август, кога покрај организаторот – Христу Мулар, ќе настапат и гостите на вечерта: Пепи Ренџов, Кокан Димушевски и Трајче Органџиев.

You May Also Like