Концерт и изложба во Крива Паланка

Денеска (среда 22 Мај 2013) со почеток во 19:00 часот ќе се одржи отворањето на изложбата на академскиот сликар Томе Бунтевски, додека со почеток од 20:00 часот ќе започне концертот на групата Ад Либитум од Битола. И двата настани ги организира Центарот за култура од Крива Паланка.

 

Настаните се дел од манифестацијата „Град на културата 2013“

You May Also Like