Кога од рап песна ќе направите балада…

Што се случува кога фино културно момче (Den Henig), се појавува на денски настап во кафетерија со акустична гитара и настапот го започнува со преработка на “Get low” рап песна од Lil Jon & The East Side Boyz, со експлицитна содржина. Внимавајте на ликовите на посетителите во кафетеријата. Бесценето! 😀

 


Ден Хениг со изведба на акустичната верзија

 

Оргиналната нумера во изведба на Lil Jon & The East Side Boyz

You May Also Like