Недела на дизајнот во Скопје

На 23 септември започнува една од најважните манифестации во Скопје, Неделата на дизајн.

skopje_design_week_2014

Шест дена Куршумли Ан ќе биде уточиште на љубителите на дизајнот, убавото, применливото. Завршницата на септември, ќе биде посветена на: иновативни презентации, изложби на најнови решенија за производи од млади талентирани умови, стручни и креативни работилници, музика, забава, искуство и вмрежување, сето ова во насока на поголема деловна соработка.

You May Also Like