И Индија има свој Чак Норис

Американците го имаат Чак Норис, но и Индија има свој јунак со натприродни способности. Сингам (или Лавот н.п.) е лик од индиската кинематографија, кој ги казнува своите непријатели на специфичен начин.

Казнувањето и физичките способности на Сингам пркосат на гравитацијата и законите на природата, сепак мораме да кажеме дека е забавно за гледање.

You May Also Like